(0 ure) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

SEIKO PROSPEX SEIKO DIVER'S WATCH

Prospex Divers 200m SPB143

Keep going forward.

 

Eventyrere, sportsfolk og dem, der accepterer nye udfordringer, ved, at den eneste måde hvor på de virkelig kan udnytte deres potentiale, er ved at fortsætte uden at give op. Prospex ved det også. Gennem konstant innovation, og ved at fokusere på behovene hos dem der stræber efter at være de bedste, er Prospex blevet uret for dem, der tør drømme.

 

 

SEIKO Prospex Automatic 200m Diver's - En moderne version af en yndet klassiker 62MAS

Den er kendetegnet ved dens slanke profil og et sænket tyngdepunkt, der gør det behageligt at bære, selv på et mindre håndled. Uret drives af kaliber 6R35, der leverer en gangreserve på 70 timer. Det har naturligvis alle de features et dykkerur skal have som en-vejs drejekrans, skruekrone, forlængbar dykkerlås og vandtæthed til 200m.
Seiko lægger særlig vægt på god læsbarhed - også under svære lysforhold, derfor er både timemarkeringer og visere belagt med rigeligt Lumibrite. Det buede safirglas har anti-refleksbehandlet inderside, og uret er fremstillet i stål, der er hard-coated for at give en bedre beskyttelse mod ridser.


SPB143J1

 

SPB143
SPB239J1

The 1965 Diver’s Modern Re-interpretation
Japans første dykkerur vender tilbage med en unik tekstilrem, der er inspireret af 'Seichu', en traditionel japansk knytteteknik.
Den har et smukt tredimensionelt vævet mønster, der er holdbar, fleksibel og åndbar. Skiven er designet for høj læsbarhed, og uret er drevet af Kaliber 6R35, der leverer en gangreserve på 70 timer.

SPB239J1Se hele Prospex Premium serien herModellerne forhandles kun af udvalgte Seiko forhandlere.