(0 ure) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

41 til 48 af 48

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Video fra Tommy Hilfigers forårs/sommer kollektion 2014:


Posted in Nyheder By Tommy Hilfiger

Se videoen af de nyeste Seiko Astron ure her:


Posted in Presse By Seiko

Den 10. januar under Australian Open i Melbourne offentliggjorde Seiko sit nye partnerskab med Novak Djokovic. Shinji Hattori, præsidenten for Seiko Watch Corporation, var stolt af, at kunne annoncere aftalen, og personligt overrække Novak et Seiko Astron GPS Solar ur som et symbol på dette treårige partnerskab.

 

Seiko og Novak: et perfekt match

Vi mener at Seiko i dag er den førende urproducent. Seiko opfandt kvartsuret i 1969, vi opfandt Kinetic uret i 1988, og for blot to år siden opfandt vi Astron GPS Solar, et ur der anvender lysenergi og benytter GPS netværket. Kort sagt stræber vi efter perfektion inden for urmager håndværket – både før, nu og i fremtiden. Da Kintaro Hattori grundlagde firmaet i 1881, var han fast besluttet for, at Seiko ”altid skal være et skridt foran alle andre”, og det motto efterlever vi stadig.

Det er grunden til vi med glæde, har indgået et samarbejde med Novak Djokovic, så snart muligheden bød sig. Vi ser Novak, som en der deler vores ønske om, at være den bedste, og som er fast besluttet på at bevare sin førende position. Ligesom Seiko, går Novak op i perfektion. Og akkurat som Novak, stræber Seiko efter at være ”et skridt foran alle andre”.

Novak-Djokovic

 

Et ur til enhver lejlighed

Vi glade for at Novak har valgt Seiko, og vi er beærede og stolte over, at være hans partner de næste tre år. Vi beundrer naturligvis Novak som spiller, men vi beundrer ham også som person, med hans mange interesser og meget alsidige livsstil.Vi kan ikke hjælpe Novak med at vinde hans tennis kampe, men vi kan hjælpe ham med, at holde styr på tiden i hans øvrige liv. Vi har udviklet en serie ure, som Novak vil bære i 2014, som hver især passer til de forskellige situationer i Novak’s liv. Når han træner, vil Novak bære et ur han har udvalgt fra vores Sportura Chronograph kollektion. Når han deltager i et aften arrangement, bærer Novak et Premier Kinetic Perpetual ur. Når han ude af tennis banen, og udlever sin passion for ekstrem sport, er det et Seiko Diver ur, der følger ham. Men allervigtigst for os og for Novak, hvis travle kalender er fyldt med rejseaktivitet, vil han bære et Astron GPS Solar ur, der anvender GPS netværket og lysenergi, til at justere sig til enhver tidszone på jorden.   Seiko astron


 

Novak, Seiko og miljøet

 

Novak’s ur kollektion i 2014, understreger en anden side af vores samarbejde, der er betydningsfuld for både Novak og Seiko. Vi deler begge en passion for miljøbeskyttelse, og Novak’s valg af ur afspejler dette. Astron anvender kun lysenergi, Sportura Chronographen drives af kviksølvfri batterier, som Seiko selv producerer, og Dykker- og Premier urene drives af den unikke ”no battery change” teknologi fra Seiko.

 

Seiko’s grønne urproduktion, og Novak’s kærlighed og respekt for naturen, reflekteres i hans kollektion af ure.

 

Seiko og Novak Djokovic Foundation


 

 Novak Djokovic Foundation indgyder respekt og beundring via sit hårde og vigtige arbejde for underprivilegerede børn. Seiko er glade for, at støtte organisationen og dets aktiviteter økonomisk, men vigtigst af alt kan vi hjælpe Novak med at gøre verden opmærksom på organisationen og dens arbejde. Vi har derfor udviklet en prisvenlig ur kollektion, som bærer organisationens navn og budskab. Denne kollektion markedsføres under vores LORUS mærkevarenavn og henvender sig til den yngre målgruppe. Urene vil fra september 2014 blive markedsført gennem urforretninger i udvalgte lande verden over.  Novak Djokovic Foundation
Posted in Presse By Seiko

Uret, der kender tidszonerne. Endelig er søgningen efter helt præcis tid overalt på kloden, forbi. Ved at udvikle vores egen patenterede lav energi GPS modtager, har det været muligt for Seiko at skabe et ur, der kan modtage GPS signaler og identificere tidszone, klokkeslæt og dato, ved at anvende det globale netværk af GPS satellitter. Det genkender alle jordens 39 tidszoner. Dette skelsæt¬tende ur hedder Seiko Astron. Ligesom dets forgænger fra 1969, der var verdens første quartzur, varsler det nye Seiko Astron en ny tidsalder indenfor tidtagnings-tekno¬logien. Seiko Astron vil dette efterår blive lanceret samtidigt over hele ver¬den. Vil det være det mest intelligente ur, der nogensinde er skabt?

SAST001G Seiko Astron GPS Solar. Verdens første ægte verdens ur.

Read More
Posted in Presse By Seiko

Caprice er navnet på årets nye kollektion af dameure fra SEIKO. Kollektionen omfatter et multifunktionsur, der har indikator for ugedag, dato samt 24-timer viser. Den klassiske stil understreges af romertallene og de blå visere samt den blå cabochon på kronen. Uret ligger meget flot på håndleddet, og de små led i lænken sørger for en perfekt pasform, der følger håndleddets bevægelser. I serien finder man også en lidt mindre og helt enkel model med time-, minut- og sekundviser, men med samme flotte pasform. Urene i serien er vandtætte til 5 bar, og begge modeller fås i både stål og gulddublé.

Tags:

Posted in Nyheder By Seiko

Det nye Sportura. Resultatet af værdifuld erfaring.

I 2011 blev Sportura’s udtryk redesignet i en ny stil og med nye teknologier, som kun Seiko med sine fem årtiers erfaring med tidtagning inden for sportens verden, formår at skabe. Kollektionen var en international succes, og er nu udvidet med en ny chronograph, der hylder vores succesfulde partner, FC Barcelona, samt en iøjnefaldende Aviation Chronograph.

Sportura Aviator Chronograph. En triumf for præcisions tidtagning.

Den første fly chronograph fra Seiko blev lanceret i 1970, og lige siden har Seiko været en at de førende producenter af autentiske pilot ure. Den nye Sportura Aviation Chronograph er tro mod denne tradition, og kombinerer en let læselig drejekrans med Seiko’s verdenskendte holdbarhed. Der er to modeller i henholdsvis sort med grønne farve stafferinger, samt en klassisk stål model med sort skive og røde farve elementer på skiven. Begge i samme høje kvalitet – et resultat af mange års erfaring med produktion og design.Sportura Aviator Chronograph er udstyret med en drejekrans med tachymeter, der giver mulighed for at beregne afstand, brændstofforbrug og hastighed.


Specifikationer

Alarm Aviation Chronograph
Kaliber 7T62
Urkasse:  Rustfrit stål med sort belægning,  Skruekrone
Rem/Lænke:   Læder rem med stålspænde/ Stållænke med foldelås
Glas:  Anti-refleksbehandlet safirglas
Vandtæt til 10 bar
Vejl. Udsalgspris: Kr. 3.995,-

Tags:

Posted in Nyheder By Seiko

Pontos S

21/06/2012 14.20

         Sportsånden ligger i generne

Hvis nogen dykker chronograph kan være i naturlig harmoni med tiden, er det den nye Pontos S. Uret er perfekt til korte dyk med sin moderne stil, der på bedste vis kombinerer form og funktion.

Blandingen af mekanisk ekspertise og æstetisk sans kommer til sin ret, og resultatet er et elegant ur, der er veludført ned til mindste detalje. Pontos S vil helt sikkert tiltale den generation, der har gjort hverdagslivet til en kunst.
Read More
Posted in Presse By Maurice Lacroix

SEIKO Solar – Clean energy

14/12/2011 14.43

SEIKO’s Clean Energy teknologier
Takket være SEIKO’s egne unikke Kinetic og Spring Drive teknologier samt vores kompetencer indenfor mekaniske og solar ure, er SEIKO ledende indenfor fremstilling af energi effektive ure. Ved at eliminere behovet for batteriskift, er ure med disse teknologier mere bekvemmelige i det daglige og mere venlige mod miljøet.

SEIKO Solar
Som opfinderen af quartzuret i 1969, har SEIKO været førende indenfor ur industrien igennem fire årtier, og forfinet quartz teknologien for hver ny generation. I dag kan SEIKO tilbyde en hel serie af quartz ure, der drives af lys, med forskellige teknologier og stil, som solar alarm chronograph og solar dykker ure, der takket være en solcelle med en effektiv elektricitet generering, har en gangreserve på ti måneder ved fuld opladning. Med evnen til at konvertere alle former for lys til energi og da batteriskift er unødvendigt*, er SEIKO Solar en lys idé, der er godt for miljøet.

               Solar skilt
Read More

Tags:

Posted in Presse By Seiko
 

41 til 48 af 48

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5