(0 ure) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

31 til 32 af 32

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pontos S

21/06/2012 14.20

         Sportsånden ligger i generne

Hvis nogen dykker chronograph kan være i naturlig harmoni med tiden, er det den nye Pontos S. Uret er perfekt til korte dyk med sin moderne stil, der på bedste vis kombinerer form og funktion.

Blandingen af mekanisk ekspertise og æstetisk sans kommer til sin ret, og resultatet er et elegant ur, der er veludført ned til mindste detalje. Pontos S vil helt sikkert tiltale den generation, der har gjort hverdagslivet til en kunst.
Read More
Posted in Presse By Maurice Lacroix

SEIKO Solar – Clean energy

14/12/2011 14.43

SEIKO’s Clean Energy teknologier
Takket være SEIKO’s egne unikke Kinetic og Spring Drive teknologier samt vores kompetencer indenfor mekaniske og solar ure, er SEIKO ledende indenfor fremstilling af energi effektive ure. Ved at eliminere behovet for batteriskift, er ure med disse teknologier mere bekvemmelige i det daglige og mere venlige mod miljøet.

SEIKO Solar
Som opfinderen af quartzuret i 1969, har SEIKO været førende indenfor ur industrien igennem fire årtier, og forfinet quartz teknologien for hver ny generation. I dag kan SEIKO tilbyde en hel serie af quartz ure, der drives af lys, med forskellige teknologier og stil, som solar alarm chronograph og solar dykker ure, der takket være en solcelle med en effektiv elektricitet generering, har en gangreserve på ti måneder ved fuld opladning. Med evnen til at konvertere alle former for lys til energi og da batteriskift er unødvendigt*, er SEIKO Solar en lys idé, der er godt for miljøet.

               Solar skilt
Read More

Tags:

Posted in Presse By Seiko
 

31 til 32 af 32

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4