Den 10. januar under Australian Open i Melbourne offentliggjorde Seiko sit nye partnerskab med Novak Djokovic. Shinji Hattori, præsidenten for Seiko Watch Corporation, var stolt af, at kunne annoncere aftalen, og personligt overrække Novak et Seiko Astron GPS Solar ur som et symbol på dette treårige partnerskab.

 

Seiko og Novak: et perfekt match

Vi mener at Seiko i dag er den førende urproducent. Seiko opfandt kvartsuret i 1969, vi opfandt Kinetic uret i 1988, og for blot to år siden opfandt vi Astron GPS Solar, et ur der anvender lysenergi og benytter GPS netværket. Kort sagt stræber vi efter perfektion inden for urmager håndværket – både før, nu og i fremtiden. Da Kintaro Hattori grundlagde firmaet i 1881, var han fast besluttet for, at Seiko ”altid skal være et skridt foran alle andre”, og det motto efterlever vi stadig.

Det er grunden til vi med glæde, har indgået et samarbejde med Novak Djokovic, så snart muligheden bød sig. Vi ser Novak, som en der deler vores ønske om, at være den bedste, og som er fast besluttet på at bevare sin førende position. Ligesom Seiko, går Novak op i perfektion. Og akkurat som Novak, stræber Seiko efter at være ”et skridt foran alle andre”.

Novak-Djokovic

 

Et ur til enhver lejlighed

Vi glade for at Novak har valgt Seiko, og vi er beærede og stolte over, at være hans partner de næste tre år. Vi beundrer naturligvis Novak som spiller, men vi beundrer ham også som person, med hans mange interesser og meget alsidige livsstil.Vi kan ikke hjælpe Novak med at vinde hans tennis kampe, men vi kan hjælpe ham med, at holde styr på tiden i hans øvrige liv. Vi har udviklet en serie ure, som Novak vil bære i 2014, som hver især passer til de forskellige situationer i Novak’s liv. Når han træner, vil Novak bære et ur han har udvalgt fra vores Sportura Chronograph kollektion. Når han deltager i et aften arrangement, bærer Novak et Premier Kinetic Perpetual ur. Når han ude af tennis banen, og udlever sin passion for ekstrem sport, er det et Seiko Diver ur, der følger ham. Men allervigtigst for os og for Novak, hvis travle kalender er fyldt med rejseaktivitet, vil han bære et Astron GPS Solar ur, der anvender GPS netværket og lysenergi, til at justere sig til enhver tidszone på jorden.   Seiko astron


 

Novak, Seiko og miljøet

 

Novak’s ur kollektion i 2014, understreger en anden side af vores samarbejde, der er betydningsfuld for både Novak og Seiko. Vi deler begge en passion for miljøbeskyttelse, og Novak’s valg af ur afspejler dette. Astron anvender kun lysenergi, Sportura Chronographen drives af kviksølvfri batterier, som Seiko selv producerer, og Dykker- og Premier urene drives af den unikke ”no battery change” teknologi fra Seiko.

 

Seiko’s grønne urproduktion, og Novak’s kærlighed og respekt for naturen, reflekteres i hans kollektion af ure.

 

Seiko og Novak Djokovic Foundation


 

 Novak Djokovic Foundation indgyder respekt og beundring via sit hårde og vigtige arbejde for underprivilegerede børn. Seiko er glade for, at støtte organisationen og dets aktiviteter økonomisk, men vigtigst af alt kan vi hjælpe Novak med at gøre verden opmærksom på organisationen og dens arbejde. Vi har derfor udviklet en prisvenlig ur kollektion, som bærer organisationens navn og budskab. Denne kollektion markedsføres under vores LORUS mærkevarenavn og henvender sig til den yngre målgruppe. Urene vil fra september 2014 blive markedsført gennem urforretninger i udvalgte lande verden over.  Novak Djokovic Foundation