I juni frigives en ny 9F86 quartz GMT-model, der tilfører en ny dimension til Grand Seiko Sport kollektionen. Urkassen har et enkelt design, men med sin kraftfulde form og skarpe Zaratsu polerede overflader, er udtrykket udpræget sporty. Skiven har guldfarvede detaljer og er produceret i et begrænset antal på 2.021 stk. for at markere 140-året for Seiko's grundlæggelse.

Der lanceres samtidigt to andre versioner med røde og blå detaljer. De tre nye kreationer er på alle måder typiske for Grand Seiko og kombinerer det højeste niveau hvad angår præcision og holdbarhed. Urkransen er fremstillet i keramisk materiale, der er næsten uimodtagelig overfor ridser. Den tofarvede urskivering betyder at dag- og nattimerne der indikeres med den matchende GMT viser, let og hurtigt kan aflæses.

Læsbarheden om natten er også gjort lettere ved at anvende to farver af Lumibrite: grøn til time-, minut- og sekundviserne og blå til GMT-viseren. Hver detalje er designet til at fremhæve læsbarheden og præcionen som kaliber 9F86 leverer. En dato med hurtigt skift, safirglas, vandtæthed til 20 bar og magnetisk modstand på 16.000 A/m fuldender urets specifikationer. Selv med den høje funktionalitet er urkassen blot 40 mm, og dermed perfekt til både sport og hverdagsbrug.