(0 ure) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

1 til 10 af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

ZendayaXTommyHilfiger

03/04/2019 08.54

ZendayaXTommyHilfiger

ZendayaXTommyHilfiger Spring/Summer 2019

Tommy Hilfiger har netop præsenteret deres nye globale brand ambassadør for Tommy Hilfiger Womenswear; skuespilleren og modeikonet Zendaya. Tommy Hilfiger og Zendaya har i tæt samarbejde designet både tøj og accessories som blev lanceret i en global kampagne. Zendayas stilsikre smag og designsamarbejde, har mundet ud i et moderne dameur med en klassisk hvid skive, stålkasse med krans i gulddublé og en fin meshlænke i stål med striber i gulddublé.

"Vi ønskede at tilføre lidt ny stil til et klassisk ur i denne sæsons urkollektion" udtaler Tommy Hilfiger. "Uret kombinerer vores DNA med Zendayas personlige og cool stil, og løfter ethvert hverdags- eller aftenlook."
Er man ikke til meshlænke findes modellen også med en traditionel lænke i gulddublé eller blød cremefarvet læderrem. Med en diameter på 28 mm er det et feminint ur, der kan pynte på alle pigers og kvinders håndled.

1782055   1782054   1782051   zenday_bonusinfo

ZendayaXTommyHilfiger

1782055

 

ZendayaXTommyHilfiger

1782054

 

ZendayaXTommyHilfiger 

1782051 

Posted in Nyheder By Tommy Hilfiger DK

Boss SS2019

20/03/2019 08.54

Boss SS2019

NY BOSS Watches sommerkollektion 2019 til både mænd og kvinder

Den nye sommerkollektion fra BOSS Watches er fyldt med farverige og sporty styles akkurat som sommerens tøjmode. Kollektionen er inspireret af californisk strandliv og cool storbynætter i LA. Topmodellen til mændene er serien Legacy, der har et enkelt vintagelook kombineret med en sporty og afslappet kanvasrem. Går man all in på det sporty look skal man vælge en af de maskuline herrechronographer fra Intensity serien.

I år lanceres der nye damekollektioner, der blandt andet omfatter Twilight serien der er elegant og et perfekt accessory til dagens cool dress eller en festlig aften a la LA. Går man efter lidt hverdags luksus med et strejf af sporty stil er det let at falde for serien Mini sport eller Victoria.   Boss Legacy   Boss Intensity   Boss Twilight

Boss Legacy

1513683

 

Boss Intensity

1513664     1513663

 

Boss Twilight 

1502463 

Tags:

Posted in Nyheder By BOSS DK

Tommy Hilfiger SS2019

07/03/2019 08.54

 

Tommy Hilfiger har ramt plet med forårets kollektion!

Tommy Hilfiger herrekollektion forener sport og minimalistisk design. Ur kollektionen til mænd er både alsidig og formår stadig at omfavne det ikoniske design, vi igennem tiden har set hos Tommy Hilfiger. Kollektionen er tro mod konceptet og bibeholder det klassiske sporty look og signatur farver. Forårskollektion er dykkerinspireret og genfortolker det klassiske Americana style. Med det tidsløse design er urene simpelthen et must-have i enhver herregarderobe.Fabien Cousteau    

Den nye damekollektion fra Tommy Hilfiger sætter pastelfarverne i højsædet. Både sommerens og forårets trends er indkapslet i den smukke, nye kollektion. Den er kendetegnet af stilren og nutidig design, med et personligt tvist og fine kombinationer. 


De nye dameure fra #TommyHilfigerWatches er nemme at style og følger sæsonens tendenser. Både serien Pretty & Petite der er karakteriseret af det minimalistiske og sofistikeret design, som ligger i top af trendbarometeret. Men og de pastelblå farver, mikset med perlemorsskiver i gyldne afskygninger er både personlige og elegante. Farver vi også så på internationale catwalks.

 

For at fuldbyrde den nye SS2019 kollektion, lanceres der igen i år en #TommyHilfigerJewelry kollektion som giver en ekstra detalje til det absolutte forårs look i år 2019.   Se alle urene fra Tommy Hilfiger her

 

Posted in Nyheder By Tommy Hilfiger DK

Seiko Prospex Save the Ocean

27/02/2019 08.54

 Prospex Save the Ocean


NYE COOL PROSPEX SAVE THE OCEAN MODELLER FRA SEIKO

Prospex er Seikos sportskollektion, der bygger på mere end 50 års erfaring med at udvikle og producere bl.a. dykkerure der elsket og eftertragtet af sportsentusiaster. 

Fabien Cousteau     I 2018 indledte Seiko et samarbejde med den fremtrædende opdagelsesrejsende og havmiljøforkæmper, Fabien Cousteau, der som barnebarn af Jacques-Yves Cousteau, allerede lærte at dykke da han var 4 år gammel. Han tilbragte sin barndom ombord på sin bedstefars skibe Calypso og Alcyone og havde fra en tidlig alder en særlig interesse for hajer. Han søsatte uden hjælp fra familien, sin første ekspedition i 2002, hvor man fulgte hans interaktion med tyrehajer. Siden da har Fabien produceret adskillige dokumentarer om hajer og i 2014 tilbragte han 31 dage under vandet i Aquarius, som er verdens eneste undervandslaboratorium, der er beliggende ud for Floridas kyst. Hans karriere som opdagelsesrejsende og filmproducent er imponerende. I 2016 grundlagde Fabien et Ocean Learning Center, der er en nonprofitorganisation som har til formål at yde et direkte og positivt bidrag til havenes sundhed ved at skabe opmærksomhed, undervise og informerer verden om, hvordan man beskytter og bevarer verdenshavene og havmiljøet. 

 

Seiko har valgt at donere en del af overskuddet fra salget af Save the Ocean modellerne gå til Fabien Cousteaus Ocean Learning Center.
Prospex Save the Ocean special edition urene er skabt specielt til dette projekt, og er baseret på de populære modeller i Prospex kollektionen. Vi har valgt blåhvalen som designmotiv. Den er et symbol på alt det der er vidunderligt ved vores have.
Fabien udfordrer os til at se på livet i havet med friske øjne og Seiko er stolt over at være en del af Fabiens eventyr og opdagelser – både i dag og i fremtiden. Seiko Prospex og Fabien Cousteau. Et partnerskab med et spændende potentiale.

Se alle Save the Ocean modellerne

 

Tags:

Posted in Nyheder By Seiko DK

Seiko Astron 5X series

08/02/2019 08.54

 Astron 5X series


Kaliber 5X er den mest avancerede Astron GPS Solar kollektion til dato

Med lanceringen af en helt ny kaliber; 5X, starter et nyt kapitel i historien om Astron GPS Solar teknologien. Denne nye Astron 5X kaliber indeholder de mest avancerede funktioner til dato, og er tilmed verdens mindste og tyndeste* GPS Solar ur. Det er blot 42,9 mm i diameter og 12,2 mm i tykkelsen.

Seiko har re-designet GPS modulet i 5X serien for at forbedre både forbindelse og hastighed til GPS satellitterne. Nu tager det blot 3 sekunder at indstille tiden fra Tokyo tid til New York tid, takket være det system der bevæger time-, minut- og sekundviserne uafhængigt af hinanden. Som de øvrige Astron modeller drives urværket af lysenergi hvilket overflødiggør batteriskift. Ved et enkelt tryk indstiller uret sig automatisk til den tidszone man befinder sig i. Perfekt til manden der rejser meget.
Seiko har desuden forbedret den tre-fløjede lås således at den kan justeres hvis håndleddet udvider sig eller trækker sig sammen, som det typisk gør når temperaturen stiger eller falder.

Se hele Astron kollektionen her.

I serien finder man også en limiteret model, der er inspireret af en supernova; en døende stjerne, der når den eksploderer udløser store mængder energi.

Køb Astron urene her.

 

Astron SSH007

Tags:

Posted in Nyheder By Seiko DK

 

Presage Limited Edition Fuyugeshiki


Et nyt design inspireret af Tokyos bedste cocktailbar

I 2017 kreerede Seiko en ny Presage serie, der er inspireret af det eksklusive og fristende cocktail univers. Det blev en verdensomspændende succes blandt ur- og cocktailentusiaster. Helt specifikt er kollektionen inspireret af cocktail, skabt af Hisashi Kishi, der er barchef på STAR BAR i Tokyos Ginza område og tidligere vinder af VM for bartendere (International Bar Association).

I dag lanceres en ny limiteret version, der endnu en gang er baseret på en af Kishis kreationer. Hans Fuyugeshiki cocktail har en ren og kølig udstråling, der afspejles i den fine og dramatiske urskive. Ordet Fuyugeshiki betyder vinterlandskab og urskiven indfanger magien fra det klare lys på en kold vinterdag.

 

Presage Limited Edition Fuyugeshiki CU    

 

 

 

 

 


En klar hvid skive med et smukt mønster – en refleksion af japansk vinter

Denne specielle urskive er ren hvid med et detaljeret mønster, der reflekterer lyset akkurat som et snelandskab i Japan. Det slanke og skarpe design på timemarkeringerne stammer fra faconen på stilken fra et cocktailglas. 

 

Både herre og dameversionen har gennemsigtig bagkasse således at der er frit udsyn til automatikværket. Hvert ur har sit eget serienummer påført bagkassen.

 

Se hele Presage kollektionen her 

 

 

Tags:

Posted in Nyheder By Seiko DK

Fabien Cousteau


Seiko Prospex limiteret udgave – Dawn Grey Series

Seiko er stolte af at præsentere deres nye limiterede serie; Dawn Grey Series. Serien består af to 200m dykkermodeller med automatik værk, der begge vil være i butikkerne i november 2018.

Modellerne er baseret på to af de mest populære urkassedesign i Seiko Prospex kollektionen. Det er den unikke farvekombination af grå og orange, der gør denne serie til noget særligt. Inspirationen er som navnet antyder hentet fra farvetonerne som morgengry over havet har. Den ene model, SRPD01K1, leveres med en udskiftelig silikonerem. Begge modeller er produceret i et begrænset oplag på 2.018 stk. hver og leveres i en uræske specielt designet til denne serie.

 
 

 

     

 

Automatic Diver’s: SRPD01K1

Kaliber 4R36
Værk: Automatik
Vibrationer: 21.600 vibrationer pr. time (6 slag i sekundet)
Gangreserve: 41 timer
Antal lejer: 24

 

Specifikationer:
Stålkasse
Mineralglas
Envejs drejekrans
Skrukrone
Vandtæt til 200m
Magnetisk modstand: 4.800 A/m
Diameter: 45,0 mm, Tykkelse: 13,4 mm
Stållænke med tre-fløjet spænde med sikkerhedslås. Forlængbar.
Silikonerem medfølger.
Limiteret til 2.018 stk.
Vejl. Udsalgspris: kr. 4.495

 

 

 

 

 

Automatic Diver’s: SRPD03K1
Kaliber 4R35
Værk: Automatik
Vibrationer: 21.600 vibrationer pr. time (6 slag i sekundet)
Gangreserve: 41 timer
Antal lejer: 23

 

Specifikationer:
Stålkasse
Mineralglas
Envejs drejekrans
Skrukrone
Vandtæt til 200m
Magnetisk modstand: 4.800 A/m
Diameter: 43,8 mm, Tykkelse: 13,4 mm
Stållænke med tre-fløjet spænde med sikkerhedslås. Forlængbar.
Limiteret til 2.018 stk.
Vejl. Udsalgspris: kr. 3.995

 

Fås i butikkerne fra start november.

 

 

Seiko Prospex’ officielle Instagram profil: www.instagram.com/seiko_prospex/

 

Se hele Prospex kollektionen her 

 

 

Posted in Nyheder By Seiko DK

Fabien Cousteau


Fabien Cousteau, ny partner for Seiko Prospex

Seiko er stolte af at præsentere deres nye ambassadør; den anerkendte havforsker og -miljøforkæmper, Fabien Coursteau. Ligesom som sin farfar, har Fabien dedikeret sit liv til udforskning af oceanerne og til at kæmpe for at forbedre deres sundhedstilstand. Seiko beundrer hans utrættelige kamp for at beskytte havet mod de skadelige konsekvenser som mennesker og klimaforandringerne forårsager.

Seiko ser frem til samarbejdet med Fabien gennem både traditionelle medier og on-line medieaktiviteter, der fokuserer på kollektionen af Prospex dykkerure. Seiko yder desuden tilskud til Fabien Cousteau Ocean Learning Center, der er en institution stiftet af Fabien for at yde en direkte og positiv indsats for verdenshavenes sundhed.

En ny Seiko Prospex Instagram profil spiller en helt central rolle for dette fælles initiativ. Den viser Fabiens aktiviteter, eventyr og opdagelser. Vi inviterer også dykkere, miljøforkæmpere og marine specialister fra hele verden til at bidrage med deres historier, erfaringer og idéer til fremtiden. Vores mål er at det bliver en værdifuld ressource for dem der har en forkærlighed for havet.
Fabien søger, i alt hvad han foretager sig, at udbrede omverdenens kendskab til hvor vigtig havenes sundhed er for mennesker. Med hans tidligere projekter som f.eks. “Mission 31”, har Fabien udfordret os alle til at se på den maritime verden med nye øjne, og Seiko er stolte af at være en del af Fabiens eventyr både i dag og i fremtiden. Seiko Prospex og Fabien Cousteau. Et partnerskab med et spændende potentiale.

Seiko Prospex’ officielle Instagram profil: www.instagram.com/seiko_prospex/

Se hele Prospex kollektionen her 

Prospex 1968 Automatic Diver moderne genfortolkning   Prospex 1978 Quartz Diver moderne genfortolkning   Prospex PADI special edition

1968 Automatik Diver’s Moderne Re-interpretationSPB077/079
Kaliber 6R15
Automatikværk
Vibrationer: 21.600 vibrationer pr. time
Gangreserve: 50 timer
Antal lejer: 23
Specifikationer
Urkasse i stål med super hard-coating
Safirglas med anti-refleksbehandling
Skruet bagkasse. Skruekrone
Diameter: 44 mm, Tykkelse: 13,1 mm
Vandtæthed: 200 m Diver’s
Magnetisk modstand: 4.800 A/m
Lænke i stål med super hard-coating og forlængbar tre-fløjet dykkerlås

 

SNE498
Kaliber V157
Drives af lysenergi
Præcision: +/- 15 sekunder pr. måned (mellem 5o C og 35o C)
Specifikationer
Stål med sort og guldfarvet hard-coating
Skruet bagkasse. Skruekrone
Diameter: 46,7 mm, Tykkelse: 12,4 mm
Vandtæthed: 200 m Diver’s
Magnetisk modstand: 4.800 A/m
Silikonerem

 

SNE499
Kaliber V157
Drives af lysenergi
Præcision: +/- 15 sekunder pr. måned (mellem 5o C og 35o C)
Specifikationer
Stål med blå-farvet hard-coating
Skruet bagkasse. Skruekrone
Diameter: 46,7 mm, Tykkelse: 12,4 mm
Vandtæthed: 200 m Diver’s
Magnetisk modstand: 4.800 A/m
Silikonerem

Posted in Nyheder By Seiko DK

Seiko Presage Enamel

09/03/2018 17.17

Presage Enamel SPB045J1

Presage Enamel

Den nye Presage model med emalje urskive og en af Seiko’s fine mekaniske urværker. Denne emalje model er ikke limiteret, men vil have en permanent plads i Presage serien.

Presage er en hurtigt voksende mekanisk kollektion, der blev lanceret i 2016. På få måneder er Presage blevet en af Seiko’s førende serier. Hvert Presage ur har en af Seiko’s mest gennemprøvede mekaniske kalibre, der er fremstillet på Seiko’s fabrik i Japan, og har et uforligneligt kvalitetsniveau. Presage er indtil videre en enestående succes, og denne nye ”Enamel” kollektion vil tiltrække yderligere interesse fra dem der påskønner fint urmageri fra en ægte ”manufacture”, og ikke mindst kvaliteten af japansk håndværk.

Designinspirationen er hentet fra to skelsættende Seiko modeller. Først og fremmest 1913 Laurel som var det første armbåndsur for Seiko og i Japan, og i øvrigt havde en emalje skive. For det andet kan romertallene føres direkte tilbage til et lommeur som Seiko fremstillede i 1895; ”Time Keeper”. Den nye model er på enhver måde et udtryk for den lange og hæderkronede arv Seiko har inden for det mekaniske urmagerhåndværk.


Det karakteristiske look der kendetegner denne kollektion stammer fra Seiko’s høje håndværksmæssige kvalitetskrav. Urskiverne i emalje fremstilles af den ledende kunsthåndværker, Mitsur Yokozawa og hans team. De sikrer at tykkelsen på emaljen er justeret til perfektion, således at den nøjagtige dybde opnås på alle dele af urskiven, og at emaljen passer perfekt til de luftforhold, der er under fremstillingen. Det sikrer i sidste ende at urskiven holder livsvarigt eller længere. Safirglasset er hvælvet på begge sider så selv kanten af urskiven kan ses tydeligt fra alle vinkler, og ikke forvrænges. Timemarkeringerne er farvelagt ikke færre end 10 gange for at de fremstår i relief på urskiven. Spidsen af viserne er let buede, af øvede hænder, så de følger safirglasset hvælvede profil og urkassens dybde er så lav som mulig. Bagkassen er ligeledes udstyret med safirglas, så der er kig til automatik urværket. Uret er fremstillet i førsteklasses materialer og kvaliteten på håndværket kan ikke udtrykkes mere klart.

Fås hos din nærmeste SEIKO forhandler.

Se modellen her.

 

Tags:

Posted in Nyheder By SEIKO

Seiko Prospex Black Series

23/02/2018 15.54

BlackSeries

Prospex - The Black Series

Den maritime verden virker særligt mystisk om natten, og det gør oplevelsen ved natdykning spændende. Selv om du har dykket på et sted før, kan du opdage en helt ny verden når du dykker ned i vandet om natten.
Den nye Seiko Prospex “Black Series” er inspireret af natdykning, og har funktioner der opfylder Seikos strenge standarder for dykkerure.

Design
Urkassen er helt beskyttet af en sort hard coating belægning, og reflekterer havdybets mørke. Akkurat som lyset, der benyttes til natdykning, har minutviseren en klar orange farve, som præcist viser tiden. Selv i mørket sikrer Seikos unikke LumiBrite synlighed.
Urskivens design har et formål; maksimum læsbarhed, selv på store havdybder, hvor sollyset ikke trænger ned. Timemarkeringerne er store, således at overfladen er maksimal og dyb nok for Seikos Lumibrite belægning.
Skruekrone sikrer høj sikkerhed
En-vejs drejekrans
Den præcise og sikre betjening af envejs drejekransen forhindrer at den drejes ved en fejl, således at den målte tid som vises, aldrig er kortere end den tid, der reelt er forløbet.
Vandtæthed: 200m Diver
Uret er designet og fremstillet til at modstå dyk ned til 200 meter og kronen der skrues til, sikrer at den ikke blive trukket ud ved en fejl.

Alle tre modeller er LIMITEREDE - sælges så længe lager haves hos din nærmeste SEIKO forhandler.

TheBlackSeriesSSC673P1   TheBlackSeriesSNE493P1   TheBlackSeriesSRPC49K1

Solar Chronograph
Seikos solarteknologi konverterer alle former for lys til energi, der driver uret takket være en højtydende solcelle der genererer elektricitet. 

SSC673P1
SPECIFIKATIONER
REF. SSC673P1
Værk: Solar
Kaliber nr: V175
Urkasse: Stål
Rem: Silikone
Glas: Hardlex krystal
Vandtæthed:200m diver's
Urkassens diameter: 43.5 mm
Funktioner: Chronograph, der måler op til 60 minutter i 1/5 sekund intervaller
Gangreserve: 6 måneder
Måling af mellemtid
Envejs drejekrans
Skruekrone

  Solar Diver
Seikos solarteknologi konverterer alle former for lys til energi, der driver uret takket være en højtydende solcelle der genererer elektricitet.

SRPC49K1
SPECIFIKATIONER
Værk: Automatik
Kaliber nr: 4R36
Urkasse: Stål
Rem: Silikone
Glas: Hardlex krystal
Vandtæthed: 200m diver's
Urkassens diameter: 45.0 mm
Funktioner
Gangreserve: 41 hours
21,600 vibrationer pr. time
Envejs drejekrans
Skruekrone

 

Automatik Diver
Selvoptrækkende værk

SNE493P1
SPECIFIKATIONER
Værk: Solar
Kaliber nr. V157
Urkasse: Stål
Rem: Silikone
Glas: Hardlex krystal
Vandtæthed. 200m diver's
Urkassens diameter: 43.5 mm
Gangreserve: 10 månederEnvejs drejekrans
Skruekrone

Posted in Nyheder By Seiko DK
 

1 til 10 af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3