Klik her for at se urene og nærmeste Astron forhandler: klik her

Uret, der kender tidszonerne. Endelig er søgningen efter helt præcis tid overalt på kloden, forbi. Ved at udvikle vores egen patenterede lav energi GPS modtager, har det været muligt for Seiko at skabe et ur, der kan modtage GPS signaler og identificere tidszone, klokkeslæt og dato, ved at anvende det globale netværk af GPS satellitter. Det genkender alle jordens 39 tidszoner. Dette skelsæt¬tende ur hedder Seiko Astron. Ligesom dets forgænger fra 1969, der var verdens første quartzur, varsler det nye Seiko Astron en ny tidsalder indenfor tidtagnings-tekno¬logien. Seiko Astron vil dette efterår blive lanceret samtidigt over hele ver¬den. Vil det være det mest intelligente ur, der nogensinde er skabt?

SAST001G Seiko Astron GPS Solar. Verdens første ægte verdens ur.

Nøjagtig tid overalt på kloden.
En gang om dagen, modtager Seiko Astron automatisk et tidssignal, og etablerer forbindelse til mindst 4 GPS satellitter, der er i kredsløb omkring jorden. Urets position bliver lokaliseret præcist, og den eksakte tid samt korrekte tidszone identificeres. Viserne justeres automatisk til den lokale tid med en ekstrem præcision (et sekund pr. 100.000 år). Det nye Seiko Astron drives af solceller, og batteriskift er derfor unødvendigt. Det har evighedskalender, så datoen vil altid være ligeså nøjagtig som klokkeslættet.

En fuldendt kollektion, med nyskabende detaljer.
Seiko Astron er ikke blot et ur. Det er allerede en kollektion. Til minde om lanceringen, er der skabt en unik model i et begrænset antal på blot 2500 stk. Denne limiterede model er fremstillet i ekstra stærkt titanium med en keramisk urkrans. De forsænkede sider på urkassen gør den både let og robust. Urkassens titanium er stærkere end stål, men vejer blot 60 % af stål. Der medfølger en ekstra stærk silikone rem, der er fire gange så stærk som tidligere remme udført i dette materiale.

Der er tre andre modeller, en i titanium og to i stål. Alle har de samme funktioner: lille indikator med anden tidszone, indikator for in-flight funktion samt safirglas med ”Super-Clear” belægning*.

De elegante skiver er letlæselige på trods af mængden af information, der vises.  Udover den traditionelle dato og indikator for anden tidszone, kan status for GPS signal aflæses ved tryk på en knap med sekundviseren, og indikatoren, der er placeret ved klokken 10. Ved et enkelt øjekast, kan man se, om der er modtaget et GPS signal, samt fra hvor mange satellitter, og om sommertid er aktiveret.

På den limiterede udgave, reducerer de forsænkede sider af urkassen vægten, mens high-intensity titanium tilfører uret styrke.

Seiko Astron modtager al den energi, den har behov for, fra lys, der optages gennem urskiven.

Hemmeligheden ligger i energi styring
Hvorfor nu og hvorfor Seiko? At kombinere Seiko’s Solar teknologi med GPS, krævede flere år med grundig og banebrydende forskning, der har resulteret i intet mindre end 100 patent ansøgninger. Kun Seiko’s avancerede energieffektive teknologi har kunnet opfinde en miniature GPS modtager, der kræver minimal energi for at modtage GPS signaler fra fire eller flere satellitter. Med deres uforlignelige færdigheder indenfor mikro ingeniør arbejde kunne Seiko pakke denne teknologi ned i et ur, der måler blot 47 mm i diameter og vejer ca. 135 g (i titanium). Seiko’s ekspertise indenfor avancerede IC kredsløb, gjorde det muligt for uret, at opdele verden i en million ”firkanter”, og tildele hver enkelt, en tidszone.

Praktisk, enkel og let
Seiko Astron er et intelligent ur, og en fornøjelse, at have på håndleddet. Når man stiger af flyet trykker man blot på en knap, og tidszonen justeres automatisk. Det tager ca. 6 sekund­er for uret, at indstille sig selv, og blot 30 sekunder at finde positionen, og justeringen foregår, hvad enten man står stille, eller er på farten. Hvis du kan se himlen, vil du vide, hvad klokken er. Justeringen efter sommer- eller vintertid foregår også ved et enkelt tryk, og datoen er altid nøjagtig; Seiko’s evighedskalender er korrekt indtil februar 2100. Funktionaliteten understreges af Seiko’s Solar teknologi, der sikrer et vedligeholdelsesfrit ur. Uret får energi fra alle former for lys, og har ikke behov for batteri­skift.

Aldrig før har det det været så nemt at holde styr på tiden. Uanset hvor rejsen går hen, vil den nye Seiko Astron sørge for, at du holder tiden. Let og ubesværet.

SAST003G

SAST003G

SAST009G

SAST009G

Seiko Astron GPS Solar kollektionen omfatter både modeller i high-intensity titanium og stål.

*Safirglas med ”Super-Clear” belægning, der er påført både for- og bagsiden af glasset. Det forhindrer 99 % af lysets refleksion, og betyder at skiven kan let aflæses, selv i kraftigt lys.

Specifikationer
Seiko Astron GPS Solar

Kaliber 7X52
GPS styret indstilling tid samt tidszoner
Time, minut og sekund visere
Dato
Evighedskalender, der er korrekt indtil februar 2100
Indikation for resultat af signal modtagelse
Verdenstid funktion (39 tidszoner)
Sommertid funktion
Energi besparende funktion
Præcision: +/- 15 sekunder pr. måned (uden modtagelse af signal og i temperaturer mellem 5° og 35° C) 

Urkasse:         High-intensity titanium med sort belægning og keramisk ur krans (SAST001/007)

                      High-intensity titanium med keramisk ur krans (SAST003/005)

                      Rustfrit stål med keramisk ur krans (SAST009)

                      Rustfrit stål med sort belægning og keramisk ur krans (SAST009/011)

Urkassens diameter: 47 mm – tykkelse: 16,5 mm
Lænke/Rem:   High-intensity titanium med sort belægning og foldelås (SAST001/007)

                      High-intensity titanium med foldelås (SAST003/005)

                      Ekstra stærk silikone rem med foldelås (SAST009/011)
Glas: Safirglas med ”Super-Clear” belægning
Vandtæt til 10 bar

Priser og levering
Leveres slut november 2012:
SAST001G Seiko Astron GPS Solar i sort belagt high-intensity titanium. Limited edition. Kr. 24.900,-
SAST003G Seiko Astron GPS Solar i titanium. Kr. 19.900,-
SAST009G Seiko Astron GPS Solar i rustfrit stål. Kr. 14.900,- 

Leveres i marts 2013:
SAST005G Seiko Astron GPS Solar i high-intensity titanium. Kr. 19.900,-
SAST007G Seiko Astron GPS Solar i sort belagt high-intensity titanium. Kr. 21.500,-
SAST011G Seiko Astron GPS Solar i rustfrit stål. Kr. 15.750,-