I 2020 lancerede Seiko en ny designserie i Presage-kollektionen, der er et frisk og kraftfuldt udtryk for japansk kunst. Seiko Presage Sharp Edged Series indfanger den enkle og raffinerede japanske æstetik med sin delikate struktur på urskiven, og giver uret et moderne udtryk med sin skarpe og kantede urkasse.

Med uret er der desuden tilføjet tre nye kreationer med GMT-funktion. Presage fremviser igen Seiko's traditionelle urmagerfærdigheder kombineret med det japanske håndværk, som kollektionen er kendt for. Urskiverne på de nye modeller har alle det delikate Asanoha eller hampeblads-mønster, der harværet brugt på japanske stoffer og andre steder lige siden Heian-perioden for over tusind årsiden.

Alle tre ure drives af en otte slag-per-sekund GMT-kaliber 6R64. GMT-viseren har sin egen farve, for at skille sig tydeligt ud fra urskiven og har ligesom visere og indekser, et generøst lag af Lumibrite for at sikre god læsbarhed. GMT-viseren kan også bruges som en indikator for anden tidszone, hvor timeviseren kan justeres, selv som minut- og sekunderviserne fortsætter med at markere tid.

Skivekransen er tofarvet for at adskille nat og dagtimer ved et øjekast. Datoen vises på en lille skive ud for klokken seks, og der er en gangreserveindikator ved klokken ni.Glasset er safirglas og den gennemsigtige bagkasse er ligeledes af safirglas, og der er frit kig til det smukke urværk.

 

Alle tre ure lanceres hos udvalgte Premium forhandlere fra maj 2021.

                        

Presage Premium Exclusive SPB217J1                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr. 

Presage Premium Exclusive SPB219J1                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr. 

Presage Premium Exclusive SPB221J1                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr.