SEIKO’s Clean Energy teknologier
Takket være SEIKO’s egne unikke Kinetic og Spring Drive teknologier samt vores kompetencer indenfor mekaniske og solar ure, er SEIKO ledende indenfor fremstilling af energi effektive ure. Ved at eliminere behovet for batteriskift, er ure med disse teknologier mere bekvemmelige i det daglige og mere venlige mod miljøet.

SEIKO Solar
Som opfinderen af quartzuret i 1969, har SEIKO været førende indenfor ur industrien igennem fire årtier, og forfinet quartz teknologien for hver ny generation. I dag kan SEIKO tilbyde en hel serie af quartz ure, der drives af lys, med forskellige teknologier og stil, som solar alarm chronograph og solar dykker ure, der takket være en solcelle med en effektiv elektricitet generering, har en gangreserve på ti måneder ved fuld opladning. Med evnen til at konvertere alle former for lys til energi og da batteriskift er unødvendigt*, er SEIKO Solar en lys idé, der er godt for miljøet.

Solar skilt                Solar Alarm Chronograph

 

ICARÉ 2

Som en del af SEIKO’s plan om at levere Clean Energy ure til alle, er SEIKO den stolte sponsor for et soldrevet flyprogram, icaré 2. icaré 2 er baseret på en af verdens mest avancerede svævefly, der er udstyret med en elektrisk motor, som modtager energi fra en række solpaneler. Det flyver ikke bare uden brug af fossilt brændstof, men det kan også selv lette ved hjælp af den sol energi, den selv har genereret. På den måde bringer icaré 2 målet for emissionsfri flyvninger et vigtig skridt tættere på. Det superlette design omfatter de lettest ematerialer, det størst mulige sol panel areal, den bedste aerodynamik og optimal effektivitet for at få flyet til at lette, flyve højt og lande kun ved solens energi.