MP6028-PS101-001

 

Maurice Lacroix har indgående erfaring med at fremstille et ’åbent’ eller skeletteret ur. Det kræver exceptionelle færdigheder, da formålet med dette design, er at fjerne overflødigt materiale fra uret uden det går ud over styrke eller pålidelighed.Masterpiece Skeleton Chronograph kombinerer de tekniske krav fra et åbent bearbejdet værk med en af de mest brugbare funktioner; chronographen. Denne model måler 45mm i diameter, og har en urskive i sølv, der er omkranset en stålkasse med en urkrans i massivt guld.

Kassen har en smuk og kontrastfuld blanding af polerede og satinerede overflader, der giver den et overdådigt, og meget smukt udseende. Placeringen af de forskellige dele i urværket giver beskueren et fascinerende indblik i hver en del i uret.

Det er første gang at dette nye kronograf automatikværk præsenteres. Det er produceret udelukkende til
Maurice Lacroix og er udført med graveringer i meget høj kvalitet. Bl.a. med Côtes de Genève mønster på broer og rotor.

Time og minutviserne er diamant skåret, og udfyldt med selvlysende belægning, der udsender et grønt
skær i begrænset lys. 30-minutters kronograf viseren er placeret ved klokken 3, mens den lille sekundviser er placeret modsat, ved klokken 9. I centeret af den lille sekundviser finder man et 'M' logo, der roterer med absolut præcision – en passende signatur for dette nye Masterpiece fra Maurice
Lacroix.
Kr. 79.750,-

MP6028-PS101-001

Kr. 79.750,-