(0 ure) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

1 til 10 af 39

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Udpluk af de ikoniske dykkerure fra Seiko

- fra 1976 til nu

Siden Seiko producerede deres første dykkerur i 1976 er der sket meget. Dykkerurene fra SEIKO har opnået kultstatus ikke kun grundet deres udseende, men også på grund af deres robuste ydre, funktionalitet og høje tekniske standard. SEIKO har gennem de senere år valgt at re-designe og genfortolke disse klassikere. SEIKOs trofaste fans, har igennem årene givet de mest elskede modeller deres kælenavne…-

     

Den originale 'Turtle' fra 1976

     

Den originale 'Sumo' model fra 2007

 

 

SAMURAI – SKARPT DESIGN

I 2004 blev den første Samurai lanceret. Seiko’s fans synes at minutviserens form mindede om sværdet som de berømte Samurai krigere brugte, og derfor fik uret kælenavnet ”Samurai”. Samlere efterspurgte modellen, da den udgik fra sortimentet og derfor besluttede Seiko sig for at relancere ”Samurai” modellen igen i 2017.

Udover den sværdformede minutviser fremstår designet og poleringerne af urkassen skarpt som f.eks. de vinklede horn på kassen, der også er et af ”Samurai” modellens kendetegn. Kendetegnet er også den skarpe vinkel på hornene, kantede timemarkeringer og et generelt overordnet stramt og skarpt design. 

 

TURTLE – ET LEGANDARISK DYKKERUR

Navnet stammer fra urkassens facon, som mange forbinder med et skildpaddeskjold. Det hele startede i 1976 og frem til 1988, hvor Seiko lancerede 6309-7049 modellen. Senere i 2016 relancerede Seiko så den legendariske ”Turtle” model i flere varianter. Uret er designet med en tidsløs pude-formet kasse, god konstruktion, overkommelig pris og sidder godt på håndleddet – derfor er den meget brugt blandt dykkere.

Store timemarkører med Lumibrite og den pilformede minutviser giver nøjagtig og let aflæsning af den forløbne tid - også hvor det omgivende lys er svagt som under havoverfladen.

Se "Turtle" model 2019 - SRPD21K1

 

SUMO – EN MODEL FØDT I 2007

”Sumo” er et af de mest elskede og respekterede dykkerure. Der er forskellige teorier om, hvordan denne model fik dit navn fra fansene. Nogle mener det stammer fra det den relative tykke urkasse, andre at klokken 12 markøren ligner ”Mawashi”, der er det lændeklæde Sumobryderne bærer til konkurrence. I 2017 og 2018 har uret været drevet af kaliber 6R15 – men i 2019 blev uret opdateret med en helt ny kablire; 6R35 og safirglas. Dette til samleres store glæde. Med ”Sumo” får man nemlig et robust, enkelt og pålideligt ur, som har en ekstrem høj kvalitet for pengene.

Urkassen har den typiske facon, som er indbegrebet Seiko, nemlig med skarpe vinkler og polerede facetter. Seiko Prospex Diver 200m blev lanceret i 2007 i mellemprisklassen for dykkerure - over Turtle og Samurai og under MarineMaster 300m.

 -

     

 

     

 

 

 

 

SEIKO TUNA CAN ELLER BLOT TUNA

”Tuna Can” eller som den kaldes i folkemunde ”Tuna”, er navngivet ud fra kassens form, der minder som en tundåse. Navnet er ligesom de øvrige kælenavnet opstået blandt fans.

Den første model kom på markedet i 1975 under navnet Seiko ’Professional Diver 600’ med referencenummeret 6159-7010, lavet med automatikværk; Seiko 6159 med 25 lejer, high-beat (36.000 / h).

Ingeniøren og hans team der udviklede Seiko ”Tuna Can”, havde strikse krav om at uret skulle være modstandsdygtige overfor gasgennemtrængning, slag, korrosion og magnetisering. 

 

BABY TUNA

Med tiden som der blev lanceret flere ”Tuna Can” modeller, kommer der gang på gang flere specifikationer med. I de senere år har Seiko introduceret ”Baby Tuna” modeller i deres Prospex serie, som er mere tilgængelige prismæssigt. Dog stadig lavet til dykkere og med en vandtæthed til 200M. Ligeledes er de også lavet med Kinetic- og Solar værker, der drives af lysenergi. SEIKO har indgået partnerskab med verdens førende sportsdykker uddannelses organisation; PADI, og lanceret specielle PADI-versioner.

SNE498 & SNE499

 

Konstruktionen af Seiko ”Tuna”

SEIKOs ingeniører udviklet en speciel L formet pakning og den dobbelte urkasse konstruktion i titanium, hvor den indre urkasse er konstrueret i et stykke.

- Det var Seiko’s første ur med vandtæthed til 600M.

- Verdens første dykkerur med titanium urkasse. Det første ur havde en keramisk belægning for større sikkerhed mod stød.

-  En ny, harmonika-formet rem der sikrede forbedret brugervenlighed, da den kan udvide og trække sig sammen alt efter temperatur og trykforhold.

Se alle dykkerne her 

Posted in Nyheder By SEIKO

Seiko Prospex Diver 300m

22/10/2019 10.00

Prospex_Diver_300m


Ny Seiko "Marine Master" 300m Blue

Siden 1965 har Seiko fortsat med at bryde grænser med udviklingen af deres dykkerure. I dag fejres denne glorværdige historie med det nye Prospex Diver Automatic 300m, der er en genfortolkning af dykkeruret fra 1968 med de samme funktioner.

Maskulint og robust
Denne herre Prospex er et ekstraordinært funktionelt ur, der har en stålkasse på 44,3 mm i diameter, for et robust og maskulint udseende. Stålkassen, der huser en 8L35 kaliber med 26 lejer, har desuden ridsefast belægning. Den stålblå urkrans med Lumibrite pilmarkering har Zirkoniumoxid belægning, der gør den mere modstandsdygtig overfor stød og ridser. Safirglasglas med anti-refleksbehandling på indersiden, fungerer som beskyttelse af den smukke stålblå urskive. Med en vandmodstand ned til 300 m er dette det perfekte ur for dykkere og urentusiaster. Der medfølger en rem i silikone samt speciel Prospex æske.

SLA023J1 Vejl. udsalgspris: kr. 25.750

I butikkerne fra 1. november 2019 

Se hele Prospex kollektionen her 

 

Posted in Nyheder By Seiko DK

ZendayaXTommyHilfiger

27/09/2019 08.54


Zendaya featuring Tommy Hilfiger FW2019

Tommy Hilfiger indgår for anden gang i træk et designsamarbejde med Zendaya.


Tommy Hilfiger og Zendaya har igen i år formået at designe en stærk og unik kollektion inspireret af den stærke kvinde. 

Zendaya sætter sit aftryk på den nye Fall / Winter kollektion med fire moderne dameure, som kan bæres både til hverdag og festlige begivenheder. Designsamarbejdet afspejler en selvsikker Zendaya som har givet urene et legende og tidløst udtryk.

 

Top modellen i ur-kollektionen er både klassisk og elegant med hvid skive og mesh lænke. Derover byder FW2019 kollektionen også på et chick og cool ur med imiteret slangeskinds rem. 1782163   1782162   1782164   zenday_bonusinfo

ZendayaXTommyHilfiger

1782163

 

ZendayaXTommyHilfiger

1782162

 

ZendayaXTommyHilfiger 

1782164

ZendayaXTommyHilfiger 

1782165Posted in Nyheder By Tommy Hilfiger DK

Save_the_ocean


Seiko Prospex Save the Ocean Special Edition 2019

Den store hvide haj, som er et fredet og fascinerende rovdyr, er inspirationen bag denne serie af special udgaver. Denne populære haj art er til stede i designet, skjult i de kraftfulde blå urskiver med det smukke bølgeformede mønster.

 

Fabien Cousteau

 

 

Fabien Cousteau

Den anerkendte havmiljøforkæmper og opdagelsesrejsende,

der nok mest er kendt for sine studier af hajer, er partner for
Seikos Prospex serie.
Seiko er engageret i bevarelsen af havmiljøet og har
forpligtet sig til at donere en del af salget af Save the Ocean
special edition urene til Fabiens organisation, Ocean Learning
Center.
Fabien udfordrer os til at se på livet i havet med nye øjne
og Seiko er stolt over at være en del af Fabiens eventyr og
opdagelser – både i dag og i fremtiden.

 

Se hele Prospex kollektionen her 

 

Posted in Nyheder By Seiko DK

 Novak Djokovic Wimbledon 2019


Søndag tilføjede Novak Djokovic endnu et kapitel til sin fascinerende historie ved at vinde mesterskabet i All England Club for femte gang. Med denne triumf har Novak nu 16 Grand Slam titler og beviser dermed endnu en gang, hvor meget han elsker Wimbledon. Han har vundet 72 kampe på de berømte græsplæner i London SW19 – flere end ved nogen andre Grand Slam turnering.


Novak Djokovic har siden 2014 været ambassadør for Seiko og er specielt glad for Astron GPS Solar serien. Ved præmieoverrækkelsen bar Novak Djokovic sit Astron GPS Solar ur fra den nye 5X serie; SSH003J1.

SSH003J1

Se hele Astron kollektionen.

 

Posted in Nyheder By Seiko DK

Seiko Prospex Special Edition “Twilight Blue”

Seiko lancerer en genfortolkning af 1968 Automatic Diver. Denne udgave kommer i en smuk ny farvekombination; Seiko Prospex Special edition ”Twilight Blue”. Den dybe blå skive er inspireret af den helt specielle farve som er at finde ved Maltas solnedgang. 

Urkassen er det samme design som på Seiko automatic diver fra 1968. Urkassen er opdateret med et tidssvarende design, tyndere bezel og er derfor ekstrem populær. 

 

Der medfølger en udskiftelig rem i silikone. 

   

Automatic Diver’s: SRPD097J1

Kaliber 6R15
Værk: Automatik
Vibrationer: 21.600 vibrationer pr. time (6 slag i sekundet)
Gangreserve: 50 timer
Antal lejer: 23

 

Urkasse i stål med super-hard coating

Safirglas med anti-refleksbehandling

Skrue bagkasse. Skruekrone.

Diameter: 44 mm, Tykkelse: 13,1 mm

Vandtæthed: 200m diver’s

Magnetisk modstandsdygtig til 4.800 A/m

Lænke i stål med super-hard coating og tre-fløjet lås der er forlængbar og har sikkerhedsmekanisme.

Silikonerem medfølger.

Vejl udsalgspris: kr. 10.950

Se uret

 

-

-

 

 

 

Se hele Prospex kollektionen her 

 

Posted in Nyheder By Seiko DK

Seiko Prospex Special Edition “Dark Green Sunset”

Seiko lancerer denne special edition som har fokus på høj læsbarhed. Selv når lyset er sparsomt kan man let aflæse tiden. Med de brede visere og iøjnefaldende timemarkeringer med guldkant, har dette et ur både kvalitet og design i højsædet. 

Uret er en genfortolkning af 1968 Automatic Diver. Denne moderne udgave har super-hard coating, der gør det ekstra modstandsdygtigt overfor ridser. 

Skivens dybe grønne farve er inspireret af havets farve, præcis når solen går ned over Sydøstasiens horisont. 

Denne model fået kun i Europa og USA. 

 

 Automatic Diver’s: SRPD105J1

Kaliber 6R15
Værk: Automatik
Vibrationer: 21.600 vibrationer pr. time (6 slag i sekundet)
Gangreserve: 50 timer
Antal lejer: 23

 

Urkasse i stål med super-hard coating

Safirglas med anti-refleksbehandling

Skrue bagkasse. Skruekrone.

Diameter: 44 mm, Tykkelse: 13,1 mm

Vandtæthed: 200m diver’s

Magnetisk modstandsdygtig til 4.800 A/m

Lænke i stål med super-hard coating og tre-fløjet lås der er forlængbar og har sikkerhedsmekanisme.

Silikonerem medfølger.

Vejl udsalgspris: kr. 9.950

Se uret

 

 

 

 

Se hele Prospex kollektionen her 

 

Posted in Nyheder By Seiko DK

ZendayaXTommyHilfiger

03/04/2019 08.54

ZendayaXTommyHilfiger

ZendayaXTommyHilfiger Spring/Summer 2019

Tommy Hilfiger har netop præsenteret deres nye globale brand ambassadør for Tommy Hilfiger Womenswear; skuespilleren og modeikonet Zendaya. Tommy Hilfiger og Zendaya har i tæt samarbejde designet både tøj og accessories som blev lanceret i en global kampagne. Zendayas stilsikre smag og designsamarbejde, har mundet ud i et moderne dameur med en klassisk hvid skive, stålkasse med krans i gulddublé og en fin meshlænke i stål med striber i gulddublé.

"Vi ønskede at tilføre lidt ny stil til et klassisk ur i denne sæsons urkollektion" udtaler Tommy Hilfiger. "Uret kombinerer vores DNA med Zendayas personlige og cool stil, og løfter ethvert hverdags- eller aftenlook."
Er man ikke til meshlænke findes modellen også med en traditionel lænke i gulddublé eller blød cremefarvet læderrem. Med en diameter på 28 mm er det et feminint ur, der kan pynte på alle pigers og kvinders håndled.

1782055   1782054   1782051   zenday_bonusinfo

ZendayaXTommyHilfiger

1782055

 

ZendayaXTommyHilfiger

1782054

 

ZendayaXTommyHilfiger 

1782051 

Posted in Nyheder By Tommy Hilfiger DK

Boss SS2019

20/03/2019 08.54

Boss SS2019

NY BOSS Watches sommerkollektion 2019 til både mænd og kvinder

Den nye sommerkollektion fra BOSS Watches er fyldt med farverige og sporty styles akkurat som sommerens tøjmode. Kollektionen er inspireret af californisk strandliv og cool storbynætter i LA. Topmodellen til mændene er serien Legacy, der har et enkelt vintagelook kombineret med en sporty og afslappet kanvasrem. Går man all in på det sporty look skal man vælge en af de maskuline herrechronographer fra Intensity serien.

I år lanceres der nye damekollektioner, der blandt andet omfatter Twilight serien der er elegant og et perfekt accessory til dagens cool dress eller en festlig aften a la LA. Går man efter lidt hverdags luksus med et strejf af sporty stil er det let at falde for serien Mini sport eller Victoria.   Boss Legacy   Boss Intensity   Boss Twilight

Boss Legacy

1513683

 

Boss Intensity

1513664     1513663

 

Boss Twilight 

1502463 

Tags:

Posted in Nyheder By BOSS DK

Tommy Hilfiger SS2019

07/03/2019 08.54

 

Tommy Hilfiger har ramt plet med forårets kollektion!

Tommy Hilfiger herrekollektion forener sport og minimalistisk design. Ur kollektionen til mænd er både alsidig og formår stadig at omfavne det ikoniske design, vi igennem tiden har set hos Tommy Hilfiger. Kollektionen er tro mod konceptet og bibeholder det klassiske sporty look og signatur farver. Forårskollektion er dykkerinspireret og genfortolker det klassiske Americana style. Med det tidsløse design er urene simpelthen et must-have i enhver herregarderobe.Fabien Cousteau    

Den nye damekollektion fra Tommy Hilfiger sætter pastelfarverne i højsædet. Både sommerens og forårets trends er indkapslet i den smukke, nye kollektion. Den er kendetegnet af stilren og nutidig design, med et personligt tvist og fine kombinationer. 


De nye dameure fra #TommyHilfigerWatches er nemme at style og følger sæsonens tendenser. Både serien Pretty & Petite der er karakteriseret af det minimalistiske og sofistikeret design, som ligger i top af trendbarometeret. Men og de pastelblå farver, mikset med perlemorsskiver i gyldne afskygninger er både personlige og elegante. Farver vi også så på internationale catwalks.

 

For at fuldbyrde den nye SS2019 kollektion, lanceres der igen i år en #TommyHilfigerJewelry kollektion som giver en ekstra detalje til det absolutte forårs look i år 2019.   Se alle urene fra Tommy Hilfiger her

 

Posted in Nyheder By Tommy Hilfiger DK
 

1 til 10 af 39

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4