(0 ure) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

 

1 til 10 af 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Prospex_1965_1970_divers


Lige siden deres første dykkerur blev introduceret i 1965, har Seiko løbende skubbet grænserne for, hvad dykkerure har at tilbyde. Til Prospex serien introducerer Seiko to nye genfortolkninger af to af deres dykkerure, som har været milepæle for Seiko, fra henholdsvis 1965 og 1970. De bliver præsenteret på en speciel tekstilrem, som er designet og produceret med henblik på, at de skal bruges til dykning. De to ure har en perfekt balance mellem design og funktion, og de favner den innovative ånd, som Seikos dykkerure er kendt for.


Seichu. En traditionel fletteteknik.

Til tekstilremmene er der gjort brug af en traditionel fletteteknik kaldet Seichu. Remmene er specielt produceret til at have en trækstyrke der er næsten fire gange så holdbar som på en normal tekstilrem fra Seiko. Deres styrke og modstandsdygtighed overfor slid, forudsaget af sollys, lever op til Seikos standard for dykkerure, og er perfekt til brug under vand. Derudover har remmene, takket være det unikke fletmønster, en fleksibilitet og mulighed for at luft kan trænge igennem som gør, at remmene yder maksimal komfort på håndleddet.


Urene er drevet af den afprøvede og pålidelige Caliber 6R35, der leverer en effektreserve på 70 timer, og er vandtæt til 200 m. Den buede urskive af safirkrystal behandles med en antireflekterende belægning på den indvendige overflade, og indekserne, time-, minut- og
sekundviserne er belagt med Lumibrite i en specielt falmet vintage-farve, der matcher de jordiske toner på urskiven og stropperne.

SPB237J1 SPB239J1

SPB237J1

SPB239J1

Se hele Prospex Premium serien her

Posted in Nyheder By Inge Inge

BOSS FW2021

04/11/2021 15.03

BOSS FW2021


BOSS Watches Fall/Winter 2021

Vinterkollektionen fra BOSS Watches har en sporty og moderne elegance som er helt i tråd med BOSS nye strategi men med den vanlige stilsikre æstetik. Med de forskellige materialer, farver og kombination af børstede og polerede finish er det let af finde en model det matcher ethvert look.

Grandmaster
Herreurene fra Grandmaster er designet med action og eventyr i tankerne. Det er moderne kronografer med et sporty udtryk. Uret har en dristig urkasseform med brede kanter, der sætter scenen for en fed, riflet tekstureret skive med diamantskårne kronografskiver og datofunktion. Fås med læderrem eller lænke og i fire farvekombinationer.

BOSS Watches Grandmaster
1513883 1513881 - 1513884 - 1513885Grand Course

Til kvinderne er sporty elegance der definerer Grand Course-kollektionen fra BOSS Watches. Dette multifunktionsur har en klassisk lænke i en smart kombination af børstet og poleret finish, mens den strålemønstrede skive er prydet med 12 krystaller på den ydre ring. Grand Course, der fås i to nye farvekombinationer, har et moderne design, der matcher den moderne BOSS kvinde.

BOSS Watches Grand Course
1502603 - 1502604


Posted in Nyheder By Inge Helene

Presage - 60's style

30/07/2021 12.33

Presage 60s style


Det nye design på Seiko Presage serien “Style60’s” henter sin inspiration fra Crown Chronograph, som blev introduceret i 1964. Med nutidige moderne toner af jordfarver kombineres urenes vintage-design fra kollektionen fra 1964 med moderne elementer, for at skabe en serie med en retrolook, som er perfekt til den moderne livsstil.


Crown Chronograph var Seiko's og Japans første armbåndsur med integreret stopursfunktion. Uret havde flere nye revolutionerende funktioner, og markerede begyndelsen på Seiko's produktion af chronograph ure.


Den nye serie inkorporerer det karakteristiske kasseformede glas, indeksindikationer med facetter og skarpt formede visere.


Urets blødt afrundede design giver uret et vintagelook a la 1960’erne.
På urskivens indre cirkel og det yderste område med timeindekserne, er der brugt forskellige poleringsteknikker, som både skaber forbedret læsbarhed og et vintage look med forskelligt udtryk afhængigt af synsvinklen.


Nylon strap

For første gang lancerer Seiko Presage en ny model med nylonrem, der understreger stilen fra 60’erne.


Date Display

Mens den originale Crown Chronograph ikke havde indbygget dato, har den nye serie modeller med kalenderfunktion.

                        

Presage 60s style SRPG03J1                             Vejledende udsalgspris: 4.495,-kr.. 

Presage 60s style SRPG05J1                             Vejledende udsalgspris: 4.495,-kr.. 

Presage 60s style SRPG07J1                             Vejledende udsalgspris: 4.495,-kr. 
Presage 60s style SRPG09J1                             Vejledende udsalgspris: 3.795,-kr. 

Posted in Nyheder By Seiko DK

I juni frigives en ny 9F86 quartz GMT-model, der tilfører en ny dimension til Grand Seiko Sport kollektionen. Urkassen har et enkelt design, men med sin kraftfulde form og skarpe Zaratsu polerede overflader, er udtrykket udpræget sporty. Skiven har guldfarvede detaljer og er produceret i et begrænset antal på 2.021 stk. for at markere 140-året for Seiko's grundlæggelse.

Der lanceres samtidigt to andre versioner med røde og blå detaljer. De tre nye kreationer er på alle måder typiske for Grand Seiko og kombinerer det højeste niveau hvad angår præcision og holdbarhed. Urkransen er fremstillet i keramisk materiale, der er næsten uimodtagelig overfor ridser. Den tofarvede urskivering betyder at dag- og nattimerne der indikeres med den matchende GMT viser, let og hurtigt kan aflæses.

Læsbarheden om natten er også gjort lettere ved at anvende to farver af Lumibrite: grøn til time-, minut- og sekundviserne og blå til GMT-viseren. Hver detalje er designet til at fremhæve læsbarheden og præcionen som kaliber 9F86 leverer. En dato med hurtigt skift, safirglas, vandtæthed til 20 bar og magnetisk modstand på 16.000 A/m fuldender urets specifikationer. Selv med den høje funktionalitet er urkassen blot 40 mm, og dermed perfekt til både sport og hverdagsbrug.

Posted in Nyheder By Seiko DKI 1986 lancerede Seiko et dykkerur, der satte en ny standard. Det kombinerede Seikos legendariske
1975-design med de 1.000 meters vandtæthed, som kræves til dybdedykning med et quartzværk,
der leverede en præcision, som ingen mekaniske dykkerure kunne matche.

Dengang og stadig i dag,blev det anerkendt som et af Seiko's vigtigste dykkerure. I dag, 35 år senere er dette klassiske Seiko
Diver-ur genskabt med nye designfunktioner og opgraderet med professionelle
dykkerurspecifikationer.

Dette nye ur har arvet alle de vigtige designfunktioner og innovationer, der gjorde både den mekaniske 1975-model og quartzmodellen fra 1986, så elsket og værdsat af det professionelle dykkerfællesskab. Det er vandtæt til 1.000 m og helium modstand, som er påkrævet for dybdedykning og inkorporerer den unikke titaniumkasse i ét stykke med dets ydre beskyttelseskonstruktion, det gør dens stødmodstand så exceptionel.

Den har også desuden den harmonika-designede rem som sikrer, at uret sider tæt til håndleddet på enhver dybde. Den ydre beskyttelse af kassen er fremstillet af zirkoniakeramik, som er syv gange hårdere end stål, hvilket yderligere forbedrer urets modstandsdygtighed over for stød. Remmen er udført i en stærk og alligevel fleksibel silikone af høj kvalitet.

Uret er limiteret til 1.200 stk. og forhandles af udvalgte Seiko forhandlere fra juli 2021.Posted in Nyheder By Seiko DK

 

I 2020 lancerede Seiko en ny designserie i Presage-kollektionen, der er et frisk og kraftfuldt udtryk for japansk kunst. Seiko Presage Sharp Edged Series indfanger den enkle og raffinerede japanske æstetik med sin delikate struktur på urskiven, og giver uret et moderne udtryk med sin skarpe og kantede urkasse.

Med uret er der desuden tilføjet tre nye kreationer med GMT-funktion. Presage fremviser igen Seiko's traditionelle urmagerfærdigheder kombineret med det japanske håndværk, som kollektionen er kendt for. Urskiverne på de nye modeller har alle det delikate Asanoha eller hampeblads-mønster, der harværet brugt på japanske stoffer og andre steder lige siden Heian-perioden for over tusind årsiden.

Alle tre ure drives af en otte slag-per-sekund GMT-kaliber 6R64. GMT-viseren har sin egen farve, for at skille sig tydeligt ud fra urskiven og har ligesom visere og indekser, et generøst lag af Lumibrite for at sikre god læsbarhed. GMT-viseren kan også bruges som en indikator for anden tidszone, hvor timeviseren kan justeres, selv som minut- og sekunderviserne fortsætter med at markere tid.

Skivekransen er tofarvet for at adskille nat og dagtimer ved et øjekast. Datoen vises på en lille skive ud for klokken seks, og der er en gangreserveindikator ved klokken ni.Glasset er safirglas og den gennemsigtige bagkasse er ligeledes af safirglas, og der er frit kig til det smukke urværk.

 

Alle tre ure lanceres hos udvalgte Premium forhandlere fra maj 2021.

                        

Presage Premium Exclusive SPB217J1                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr. 

Presage Premium Exclusive SPB219J1                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr. 

Presage Premium Exclusive SPB221J1                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr. Posted in Nyheder By Seiko DK

Jubilæum: Seiko 140 år

08/06/2021 10.31

Kintaro Hattori grundlagde Seiko i 1881, da han var 18 år gammel. Gennem hans første halvtreds år ved roret, blev Seiko en af de førende urvirksomheder i Japan med sit eget designstudio og egen fabrik. Denne præstation var et direkte resultat af hans målrettede vision om, at Seiko altid skulle være "et skridt foran alle andre".

Hans ord er stadig til stor inspiration for alle hos Seiko den dag i dag. For at fejre Seikos 140-års jubilæum lanceres der en serie bestående af fire limiterede udgaver, der viser Seiko’s ekspertise indenfor urmageri med funktioner som spænder fra automatik til GPS Solar.

De fire ure i denne jubilæumsserie har den klassiske blå farve fra Seiko, men er alle meget forskellige i design og teknologi. Astron GPS Solar repræsenterer et højt teknisk niveau inden for elektroniske ure, mens modellen 6R64 automatik GMT- kaliber er et traditionelt mekanisk ur af højeste kvalitet.

Serien bygger desuden på Seiko’s lange tradition for at udvikle og producere sportsure. Uret fra Prospex-serien er en moderne genfortolkning af Seiko’s første dykkerur fra 1965, mens uret fra Seiko 5 Sport symboliserer den ekstra værdi, som denne serie i mere end et halvt århundrede har givet folk med stor kærlighed til sportsure.Modeller: 

Astron Premium Exclusive SSH093                               Vejledende udsalgspris: 19.750,-kr.

Prospex Premium Exclusive SPB213                             Vejledende udsalgspris: 10.750,-kr.

Presage Premium Exclusive SPB223                             Vejledende udsalgspris: 11.950,-kr. (Levering: August/September)

Seiko 5 Sports Global Brand SRPG47                           Vejledende udsalgspris:  2.495,-kr.


Posted in Nyheder By Seiko DK

Historien om Seiko

30/11/2020 14.18

Film til minde om Seiko’s grundlægger; Kintaro Hattori, der i år har 160-års jubilæum.

Den 21. november 1860 blev Seikos grundlægger Kintaro Hattori født.


Som en ung dreng var han fascineret af ure og tidligt i sit liv realiserede han sin drøm om at lave ure til alle på trods af forskellige udfordringer. Han åbnede først en lille butik med salg og reparation og byggede til sidst fabrikker til fremstilling af ure.


Se filmen, der repræsenterer hans liv, symboliseret ved hans egne ord; "Altid et skridt foran andre,"

Posted in Nyheder By Inge Inge

Tommy Hilfiger FW2020

03/11/2020 09.10

Tommy Hilfiger Watches efterår / vinter kollektion 2020

NEW FORMATS - ENHANCED FINISHINGS

I FW2020 kollektionen fra Tommy Hilfiger er der fokus på de klassiske designelementer - et mash-up af klassisk cool med et twist. Her findes ure i de ikoniske Tommy farver og det genkendelige brand med smukke finish, sporty urkasser, farvede urskiver og tofarvet metal er de gennemgående elementer.


Tommy Hilfiger er kendt verden over for at være et af de førende livsstil brand med deres klassisk amerikansk cool stil; preppy design med et twist.-

Tommy Ikon

Touch of TOMMY – den røde sekundviser,

blå urskive og TOMMY flaget som er

placeret ved kl 12, gør denne herremodel

ultimativ for kollektionen. Ledet i midten er i

børstet stål, som giver en maskulin

kontrast til det polerede ydre.  


Se uret


Tommy Sensitivitet

Moderne ”boyfriend” ur med børstede

urskive og multi-funktion. Meshlænker

er top moderne og giver det klassiske

design et twist. Mørkegrå IP med detaljer

i lys rosagulddublé, med indgraveret TH

initialer. Et absolut must-have ur til samlingen.

 

Se uret


Polished Extras

I herre smykkekollektionen findes der

både armbånd med læderrem og i flettet

nylon. Alle med børstet stål og med det

ikoniske flag, der komplementerer

TOMMY looket.

 


Se herrearmbåndSe hele den nye Tommy Hilfiger kollektion herPosted in Nyheder By Tommy Hilfiger DK

BOSS Smykkekollektion SS2020

10/07/2020 09.10


BOSS lancerer armbånd til mænd

- direkte fra catwalken i Milano til hylderne i Danmark

BOSS Watches løftede første gang sløret for deres nye smykkekollektion til mænd, til deres Spring/Summer modeshow. Nu er armbåndene også tilgængelige i Danmark og med stor succes. De går som det perfekte accessory til SS2020 urkollektionen.

 

Herrekollektionen i den første sæson består af læder, paracord, metal og halvædelsten. Kollektionen er inspireret af sejlads samt onyx og lapis perle armbånd. Graverede magnetiske lukninger sikrer, at hvert smykke er så let at bære, og ikke mindst er stilfuldt.

1580061 - kr. 695 1580043 - kr. 695 1580045 - kr. 895


Se alle herre armbåndene herPosted in Nyheder By BOSS Watches & Jewelry
 

1 til 10 af 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3